SON DAKİKA



Haber > Spor > Çotanaklar Osmanlı'ya bileniyor

Çotanaklar Osmanlı'ya bileniyor

16 Ekim 2014 Perşembe - 11:19




Sahasında Osmanlıspor’u ağırlayacak olan Giresunspor’da Teknik Direktör Mehmet Birinci, güçlü rakiplerini dize getirecek oyun planını öğrencilerine ez





PTT 1. Lig’in 6. haftasında sahasında Osmanlıspor Futbol Kulübü’nü ağırlayacak olan Giresunspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Çotanaklarda sakatlığı süren Jones Da Silva Lopes dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Yeşil-Beyazlılar, Osmanlı engelini kayıpsız geçmek istiyor. Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, ligde hiçbir takımdan çekinmediklerini söyledi. Birinci, "Sonuç ne olur bilemeyiz ama daha önce oynadığımız futbolu oynarsak Osmanlıspor'u Giresun’dan puansız göndeririz. Temkinli olacağız. Tedbirimizi alıp rakibimizi mağlup edeceğiz" dedi. Takıma devre arasında takviye yapacaklarının altını çizen başarılı teknik adam, "Sezon başında aldığımız bazı arkadaşlar istediğimiz performansa ulaşamadılar. Mutlaka transfer yapacağız. Ama devre arasına kadar yine söylüyorum, kimsenin kuşkusu olmasın, bu takım bu ligde güzel şeyler yapacak" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap