SON DAKİKA



Haber > Spor > Çotanaklar kolları sıvadı

Çotanaklar kolları sıvadı

28 Haziran 2016 Salı - 11:05




Giresunspor Başkanı Bozbağ, transfer konusunda bugün yeniden ipleri eline alıyor. Her şeyin kontrolleri altında olduğunu ifade eden Bozbağ, “Camiamız





Giresunspor’da pazar günü yapılan kongrenin ardından gözler yeniden transfere çevrildi. İç transferde Abwo ve Dodo ile sözleşme yenileyen, dış transferde de şu ana kadar sadece Pazarspor’dan Aykut Civelek ile ön protokol imzalayan Çotanaklarda, bugünden itibaren transfer hız kazanacak. Oğlu Paşhan’ın doğum günü nedeniyle dünü ailesiyle birlikte geçiren Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, bugün yenide kolları sıvayacak. Bozbağ, bu hafta içerisinde transferde hareketli saatler geçireceklerini söyledi. Ramazan Bayramı’ndan önce hem hoca hem de oyuncu transferleri konusunda önemli mesafe kat etmek istediklerini ifade eden Bozbağ, “Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Her şey kontrolümüz altında. İmzalar peş peşe gelecek” mesajını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap