SON DAKİKA



Haber > Spor > Çotanaklar bombaladı!

Çotanaklar bombaladı!

18 Ağustos 2015 Salı - 23:03




Giresunspor Başkanı Bozbağ, Kardemir Karabükspor maçında takımını adeta budayan Özgüç Türkalp’e Giresun’un hakkını helal etmediğini açıkladı.





PTT 1. Lig’e kendi evindeki Kardemir Karabükspor mağlubiyetiyle başlayan Giresunspor’da karşılaşmanın hakemi Özgüç Türkalp’e tepkiler aratarak devam ediyor. Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Türkalp’e hem kendi hakkını hem de Giresun’un hakkını helal etmediğini söyledi. Bozbağ, “Auta çıkan bir topu korner verdi ve gol yedik. İki penaltımızı vermedi. Maç sonu odasına gittim ve ‘Bu şehrin nüfusu küçük ama buradaki insanların yaşam kaynağı Giresunspor’dur. Bu sevince gölge düşürmeye hakkınız yok’ dedim. Kendisi de bana ‘Ben öyle gördüm’ dedi. Ben ne şahsen kendi hakkımı ne de bu şehrin insanların hakkını Özgüç Türkalp’e helal etmiyorum” diye konuştu. Öz eleştiri de yapan başkan Bozbağ, şunları söyledi: “İlk devre amatör takım gibi goller yedik. Uzun süreden beri hiç yapmadığımız hataları yaptık defansta. Bunu da bizim çocuklarımız yaptı. Yabancılarımız devreye giremediler. İlk devre bize yakışmayacak bir oyun oynadık.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap