SON DAKİKA



Haber > Spor > Çotanak şov sürecek

Çotanak şov sürecek

15 Temmuz 2016 Cuma - 11:46




Giresunspor Başkan Yardımcısı Tütüncü, yaptıkları transferlerle güçlerine güç kattıklarını ifade ederek, yeni transferlerin yolda olduğunun müjdesini





Giresunspor Kulüp Başkan Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, yeni sezonda sahalarda fırtına gibi esen bir takım oluşturmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Tütüncü, “Takım Kızılcahamam kampında günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanırken biz de yönetim olarak eksik olan mevkilerimize gerekli takviyeleri yapmak için yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.

Tütüncü, “Son olarak Letonya Milli Takımı’nın stoperi Igors ve Boluspor’dan santrafor Özgürcan Özcan’ı kadromuza kattık. iki oyuncunun da takımımıza önemli katkılar sağlayacağından şüphemiz yok.

Bu transferler camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Tütüncü, Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın raporu doğrultusunda hareket ettiklerini ve eksikliğini hissettikleri mevkilere yeni transferler yapabileceklerini açıkladı. Taraftarın gururla izleyeceği bir takım oluşturacaklarını belirten Tütüncü, “Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Her şey kontrolümüz altında. Yeni sezonda taraftarlarımızın gururla izleyecekleri bir takım oluşturmanın gayreti içindeyiz. Kampta da her şey yolunda gidiyor. Günü birlik kamptan rapor alıyoruz. Çalışmalardan ve aldığımız raporlardan memnunuz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap