SON DAKİKA



Haber > Spor > Çoşkun Öz, Ne yaptığını bilen bir takımımız var

Çoşkun Öz, Ne yaptığını bilen bir takımımız var

09 Kasım 2020 Pazartesi - 12:39




Artvin Hopaspor teknik direktörü Çoşkun Öz, Karadeniz'de gündeme dair açıklamalarda bulundu.





LİGDE orta sıralarda yer alan Artvin Hopaspor, Bucaspor ile oynayacağı maça kilitlendi. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Mor-Beyazlılar, Manisa galibiyetini seriye dönüştürme planları yapıyor. Teknik direktör Coşkun Öz, hem 7 haftalık süreci, hem bu hafta oynayacakları Bucaspor maçını hem de Türkiye Kupası’yla ilgili Karadeniz’e önemli açıklamalarda bulundu.

YENİ kurulan bir ekip olduklarını her fırsatta dile getiren genç teknik adam Coşkun Öz, “Sezon başından itibaren oyuncu yapımıza uygun sistem üzerine çalışıyoruz. Yeni kurulan takımlarda genellikle bir uyum sorunu yaşanıyor. Bu süreçte biz de az puan kaybı yapmaya çalıştığımız gibi mücadele gücü yüksek olan ve ne yaptığını bilen bir takım oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu. İYİ oynayıp kaybettikleri çok maçın olduğunu vurgulayan Öz, “Nitekim ligde oynadığımız Belediye Derincespor ve Arnavutköy Belediyespor maçında üstün futbol oynayarak son dakika golüyle mağlup olduk. Bundan dolayı son hafta oynadığımız Manisaspor maçı büyük önem taşıyordu. Stres seviyesi yüksek bir maç oynadık ve tüm hedefimiz çabamız 3 puan içindi, bunu da başardık” dedi.



HOPALI gençlere şans verdiklerini de hatırlatan Öz, “2 haftada 4 maç oynadık. Kupada Kelkit’i eledik. Süper Lig ekibi Malatya ile de başa baş bir oyun oynadık. Bu maratonda yaşları 18-20 aralığında olan Hopalı çocuklara da şans verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Oyuncularımı bu yoğun tempodaki maç trafiğinde göstermiş oldukları üstün çabalardan dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

BUCASPOR maçı hazırlıklarının devam ettiğini söyleyen Öz, sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni Malatyaspor ile oynadığımız kupa maçının ardından oyunculara verilen 1 günlük izin sona erdi. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu hafta Bucaspor ile oynuyoruz. Kadrosunu çok fazla bozmadan nokta transferle ile kurulan bir kadroya sahipler, zor bir maç bizleri bekliyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap