SON DAKİKA



Haber > Spor > Coşkun Çınar, Yazık değil mi bu çocuklara ?

Coşkun Çınar, Yazık değil mi bu çocuklara ?

10 Ekim 2023 Salı - 15:11




Yomraspor genç takım teknik sorumlusu Coşkun Çınar sitem etti.





TRABZON futbolunun son dönemde parlayan yıldızı Yomraspor’un Genç takım teknik sorumlusu Coşkun Çınar Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu.  Geçtiğimiz sezon şampiyon olan takıma sahip çıkılmadığını söyleyen Çınar;” Yazık değil mi bu çocuklara? Geçen sene Türkiye şampiyonu olup bu sezon Elit B Ligi’nde oynama hakkı kazanan Yomraspor U-18 takımı ilgi ve alakasızlıktan dolayı yerel ligde mücadele ediyor. Bu çocukların yeri burası mı ?

TRABZONSPOR bu takıma sahip çıkabilirdi diyen Çınar; “ Yomraspor’da Davut Başkan ve yönetim hem maddi hem de manevi olarak çok yoruldu. Onlarda destek alamayınca gereken destekleri bize veremediler. Trabzonspor Kulübü bu çocuklara sahip çıkıp Elit B Ligi’nde mücadele etmemize destek olamazmıydı ? Biz gerçekten sahipsiz bırakıldık. Yine bir şeyleri başarıp şampiyon olacağız. Bu sefer bu çocukları sahipsiz bırakmayın” diye konuştu.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap