SON DAKİKA



Haber > Spor > Constant'ta son durum

Constant'ta son durum

13 Mart 2015 Cuma - 07:40




İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında toplanacak Trabzonspor yönetim kurulunun vereceği kararın ardından Gineli yıldızın affedilmesi bekleniyor.





Trabzonspor'da Ersun Yanal’la yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı bırakılan Constant’ın takımdaki geleceği henüz netleşmedi. Hacıosmanoğlu başkanlığında toplanacak yönetim kurulunun vereceği kararın ardından Gineli yıldızın affedilmesi beklenirken, ağır bir cezanın kesilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Teknik Direktör Ersun Yanal ile yaşadığı sorun sebebiyle kadro dışı bırakılan Gineli yıldız Kevin Constant’ın durumu belirsizliğini korumaya devam ediyor. Gineli oyuncu teknik ekibin verdiği idman programı doğrultusunda takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürürken, son kararı verecek olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzon’da olmaması nedeniyle kararın ileri bir tarihe atıldığı öğrenildi. 

Bilindiği üzere Constant’ın durumuyla ilgili olarak Başkan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ile görüşecek ve kadro dışı konusu karara bağlanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap