SON DAKİKA



Haber > Spor > Constant planı

Constant planı

24 Haziran 2015 Çarşamba - 08:52




Gineli futbolcunun satılamaması halinde Yanal ile arasındaki buzların eritilmesi sağlanılacak. Bunun için Hacıosmanoğlu ve Hurma, oyuncuyu özür dileme





Trabzonspor’da geçen sezon disiplinsiz tavırları nedeniyle bir dönem Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan, daha sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun araya girmesiyle kısmi af çıkartılan Kevin Constant’ın takımdaki geleceği merak ediliyor. Karadeniz ekibinde Yanal’ın “Bu oyuncuyla çalışmak istemiyorum ve ben burada olduğum sürece forma giyemeyecek” dediği oyuncu için ‘satılsın’ raporu verilmesine rağmen, şu ana kadar oyuncuya talip çıkmadı.

Geçtiğimiz günlerde Sportif Direktör Süleyman Hurma da yabancılar için genelleyici konuşarak “Görüntü oyuncuların satılamayacağı yönünde” diyerek Constant’ın takımda kalabileceğini vurgulamıştı. Constant’ın elde kalacağı ihtimalini göze alan Bordo-Mavililer de farklı planlar yapmaya başladı. Hacıosmanoğlu’nun “Kendini futbola verse ondan iyisi yok” dediği Constant’ın kendini Yanal’a affettirmesi sağlanması gündeme geldi.

Geçen sezonun bitimiyle birlikte tatile çıkan ve sosyal medya aracılığı ile “Trabzon’da mutluyum. Yeni sezonda daha çok çalışacağım” diye mesaj yollayan Constant ile Hacıosmanoğlu ve Hurma’nın görüşme yaparak Yanal’dan özür dilemesinin sağlanacağı ileri sürüldü. Böylece aradaki buzların erimesiyle Trabzonspor, yeni sezonda Constant’tan verim almaya çalışacak. Yanal’ın da bu durum karşısında oyuncuyu affetmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap