SON DAKİKA



Haber > Spor > Constant dönüyor!

Constant dönüyor!

22 Ekim 2015 Perşembe - 08:50




Trabzonspor'da kritik Sivasspor maçı öncesi müjde gibi gelişmeler var. Sakatlıktan kurtulan Constant dönüyor, grip olan N'Doye iyileşti, Medjani'nin y





Trabzonspor'a müjdeli haber... 4 maç üst üste kaybederek tarihinin en kötü istatistiklerinden birini sergileyen Trabzonspor, Sivasspor deplasmanında yara sarmayı hedefliyor. Takımdaki eksikler nedeniyle Mersin’de sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibinde bu zorlu maç öncesi önemli gelişmeler var.

Milli takımdan sakat dönen Constant’ın tedavisinin tamamlandığı ve oynayabilecek duruma geldiği öğrenildi. Bir diğer müjde ise N’Doye’dan. Grip olduğu için Mersin deplasmanına götürülmeyen başarılı forvet tam olarak iyileşti. Dünkü çalışmada son derece keyifli ve formda göründü.

Teknik direktör Şota Arveladze taktiksel bir değişiklik de yapacak. Mersin’de orta alanda Medjani görev yapmıştı. Gürcü hocanın bu mevkiye yeniden Okay’ı monte etmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap