SON DAKİKA



Haber > Spor > Conor McGregor, Justin Gaethje'yi tehdit etti: 'Sen artık bir ölüsün'

Conor McGregor, Justin Gaethje'yi tehdit etti: 'Sen artık bir ölüsün'

12 Mayıs 2020 Salı - 20:15




Kafes dövüşünün en sansasyonel ismi olan Conor McGregor, önceki gün Tony Ferguson'u yenerek geçici dünya şampiyonluğunu kazanan Justin Gaethje'ye ağır hakaretlerde bulundu ve tehdit etti.





Önceki gün UFC249'da Justin Gaethje, Tony Ferguson'u nakavt ederek hafif sıklette geçici dünya şampiyonluğunu kazanmıştı.

Gaethje, ödülü reddederek Khabib Nurmagomedov'la karşılaşmayı bekleyeceğini ve geçici değil, gerçek kemeri istediğini söylemişti.

Nurmagomedov'a meydan okuyan Gaethje, daha önce Conor McGregor'la ilgili çok sert konuşmuştu.

2019 yılında dövüşü bıraktığını açıklayan McGregor hakkında, "O İrlandalı dallamayı dövüşe döndürecek kişi benim. Kendini toplum önünde iğrenç şekilde temsil eden birinin çocuğundan saygı beklemesi mümkün değil. Çocukları da tıpkı onun gibi olacaklar. Çünkü onların kahramanı ve örnek aldıkları kişi o" demişti.

Gaethje'nin şampiyonluğunun ardından bu sözleri hatırlatan McGregor, Nurmagomedov'a meydan okuyan Gaethje'yı tehdit etti.

McGregor, "Justin, senin gibiinsanların bacaklarına sarılan adamların tehlikeli olmadığını biliyoruz. Cesaretini göster ve karşında duran asıl tehlikeyle yüzleş çünkü seni parçalayacağım. Dişlerinden kendime kolye yapacağım. Benim babalık becerilerim hakkında konuşuyosun demek? Sen artık bir ölüsün" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap