SON DAKİKA



Haber > Spor > Çöküşün şifreleri

Çöküşün şifreleri

28 Eylül 2015 Pazartesi - 07:38




Zirve yarışında yara alan Trabzonspor'da fatura en başta Şota Arveladze ve kaleci Onur'a kesildi.





Bordo-Mavili takımda Tekndik Direktör Şota Arveladze ve kaptan Onur Recep Kıvrak hedefte...

1- Tercihler eleştiriliyor


Süper Lig’in ilk 4 haftasında Bursaspor, Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleri alan Akhisar Belediyespor ile berabere kalarak yenilgisiz bir dönem geçiren Trabzonspor, son 2 haftada aldığı Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle duraklama dönemine girdi. Yakalanan şampiyonluk havası darbe alırken, faturanın kesildiği isimlerden teknik direktör Şota Arveladze’nin tercihleri tartışılmaya başlandı. Takımın 3-1 kaybettiği mücadelede 1-0 yenik durumdayken, rakibin 10 kişi kalmasının ardından yenilen 2 golde ortaya konan futbolu ve yapılan oyuncu değişikliklerini eleştiren taraftarlar, sosyal medyada Gürcü teknik adama ve futbolculara yüklendi. Şota’nın ise maçın ardından yaptığı açıklamalarda bahsettiği gibi yenilginin nedenlerini araştırdığı ve haftaya Avni Aker’de oynanacak Konyaspor mücadelesine kadar takımı ayağa kaldırmanın yollarını arayacağı belirlendi.

2- Kaptan Onur kulübeye...

Trabzonspor’un hem kaptanı hem de kalecisi Onur Recep Kıvrak’ın son dönemlerdeki performansı, tartışılmaya başlandı. Galatasaray karşılaşmasının ardından Osmanlıspor maçında da hatalı gol yiyen tecrübeli file bekçisinin oldukça moralsiz olduğu belirtildi. Zaman zaman taraftarlarla da tartışma içine giren Onur, geçtiğimiz hafta da Galatasaray maçında yediği hatalı gol sonrası tribünlere giderek, “Takım aslanlar gibi oynadı. Tek hatalı olan bendim. Öldürelim mi kendimizi? Keselim mi? Benim yüzümden yenildik. Olmayınca olmuyor” ifadelerini kullanmıştı. Kaleci Onur’un son haftalarda yediği hatalı goller ve taraftarlara karşı olan tutumu tartışılmaya başlanırken, teknik direktör Şota Arveladze’nin önümüzdeki hafta kalede değişikliğe gidebileceği ve Esteban’a şans verme ihtimalinin bulunduğu konuşuluyor.

3- Para konusu gündemde

Ligin başında yakaladığı havadan uzak bir görüntü sergileyen Bordo-Mavililer’de üst üste alınan mağlubiyetlerin şaşkınlığı yaşanıyor. Osmanlıspor’un 10 kişi kalmasının ardından ortaya konan futbol ve alınan farklı mağlubiyet, şampiyonluk hesapları yapan Karadeniz ekibinde hayal kırıklığı yaşatırken, Başkent’teki mağlubiyetin nedenleri arasında futbolcuların zamanında hak edişlerini alamayışlarının etkili olduğu iddiası konuşulmaya başlandı. Takımın 1 hafta içerisinde değişim yaşaması ve futbolcuların beklentilerin altında kalmasında bunun da payı olduğu iddia edilirken, özellikle camianın ileri gelen eski yöneticileri, şu anki yönetimi sert şekilde eleştiriyor.  Yönetim tarafı ise kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını belirtiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap