SON DAKİKA



Haber > Spor > Çok yazık olurdu!

Çok yazık olurdu!

08 Şubat 2015 Pazar - 08:45




Deneyimli teknik adam Mustafa Denizli Fenerbahçe-Trabzonspor derbisini yorumladı.





İşte Denizli'nin derbi için Trabzonspor yorumu:

"Trabzonspor’da kart riski yüksek oyuncular var. Salih ve Sefa. Bu maçların hem tansiyonu açısından hem de çoğu pozisyonda kontrolüz oldukları için takımlarını her an eksik bırakabilirler. Nitekim her ikisi de 45 dakikada sarı kartı gördü. Salih’teki tehlike hala devam ediyor. Salih’in üzerine ggidilirse ikinci sarı kartla karşılaşma ihtimali yüksek. Ama Sefa, Yusuf’un gerçek bölgesine geçmesi için İshak’la yer değiştirdi.

Yusuf tercihi yanlış bir tercih değil. Ersun Yanal, iki tane defansif özelliği az oyuncuyu, Erkan ve Yusuf’u o bölgeye koydu. Belki bu bir risk sayılabilir ama belki hücum gücünü arttırmak için bu tercihi yaptı. Fakat Sefa’nın sarı kart görmesiyle bu hamleden döndü. Trabzonspor tahminimden daha dirençli ama etkinliği az olan bir oyun oynuyor. Fenerbahçe’de böyle ağır hücum ederek kendi işini zorlaştırıyor. Şunu söylemek lazım, Trabzonspor baya iyi bir mücadele ortaya koydu. Müthiş bir direnç gösterdi.

Ersun Yanal’ın bir baskı hissettiğini düşünmüyorum. Eğer bir baskı varsa da buna istediği gibi cevap verdi. Dün akşam Trabzonspor kaybetseydi. Çok yazık olurdu. Evet, belki Trabzonspor önemli pozisyonlar yakalayamadı ama Fenerbahçe’ye karşı da çok iyi direnç gösterdi."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap