SON DAKİKA



Haber > Spor > Çıldırtan tablo!

Çıldırtan tablo!

23 Şubat 2015 Pazartesi - 08:26




Bursaspor'un puan kaybettiği haftada Avrupa Ligi iddialarını ayakta tutmak isteyen Trabzonspor, son dakikada yıkıldı. Deplasman fobisine Kasımpaşa kar





İtalyan temsilcisi Napoli'ye karşı alınan ağır yenilginin ardından Avrupa Ligi'ne büyük oranda havlu atan Trabzonspor, yaralarını ligde sarmak istiyordu. Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kalan Bordo-Mavililer, kritik haftalar öncesi çok önemli bir 2 puanı İstanbul'da bırakarak, üst sıralara çıkma şansını kullanamadı. 4-5 önemli futbolcusunu sakatlık ve kart cezalısı nedeniyle oynatamayan teknik direktör Ersun Yanal bu  skorla yenilmezlik serisini 6'ya çıkarmış oldu. Oysa ki, 4. basamak için Bursaspor ve Başakşehirspor'la kıyasıya mücadele eden Trabzonspor, Avrupa iddiasını diri tutmak için mutlaka kazanması gereken bir maça çıkmıştı. Bursa'nın berabere kaldığı haftada, 1-0'lık üstünlüğünü koruyamayan Karadeniz ekibi, bir deplasmandan daha zafer çıkaramadı.

10 maçta 1 galibiyet

Trabzonspor'un deplasman fobisi Lacivert- Beyazlılar karşısında da sürdü. Bu sezon ligde 10 mücadeleye çıkan Bordo-Mavililer'in sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Söz konusu galibiyet de Ersun Yanal'ın takımın başında mücadele ettiği ilk sınav olan Galatasaray deplasmanından geldi. Kalan 9 maçta Trabzonspor, gülen taraf olamadı. Trabzonspor, 10 mücadelede rakip ağları 11 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü. Toplam 10 puan toplayan Karadeniz temsilcisi 20 puanı gerisinde bıraktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap