SON DAKİKA



Haber > Spor > Çıktık açık alınla!

Çıktık açık alınla!

30 Nisan 2015 Perşembe - 12:00




Zağnossporlu futbolcular mutlu ve gururlu...





Söz verdiler ve başardılar. Büyük hedeflerle yola çıkıp genç başkan Emre Aksoy’un Kırmızı-Mavili formayı şampiyonluk için emanet ettiği Zağnosspor’un kaplanları, başkan, teknik ekip ve camiaya verdikleri sözü tutmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyor. Zağnosspor’u ilk yılında şampiyonluğa taşıyan kaplanlar, başkan Aksoy’un bu yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını dile getirerek, “Biz de bu oluşuma layık olmak adına verdiğimiz şampiyonluk sözünü tuttuğumuz için büyük mutluluk yaşıyoruz” dediler. 

Lig periyodunda kolay bir dönem geçirdiklerine dikkat çeken Kırmızı-Mavili kaplanlar şunları söylediler: “Yepyeni ve büyük bir oluşumun ilk parçaları olarak yola çıktık. Yeni kurulmuş bir ekip olarak bu kadar kısa sürede bir araya gelmek, bir takım olmak, aile olmak hiç de kolay bir şey değildi. Herkes yükün ağırlığının bilincindeydi. Ve gerek saha içinde gerekse saha dışında hep birlikte olduk. Bu gurur hepimizin.”

Bir sezonu heba edemezdik

“Sakatlıkların fazlalığı play-off’a kötü başlamamıza neden olduysa da arkadan gelen arkadaşlar varını yoğunu ortaya koyup bir bütün olduğumuzu gösterdiler. Kötü sonuçların ardından play-off’ta Maçkaspor ile sezonluk maça çıktık. Bu karşılaşmada herkes şampiyonluğa ne kadar inandığını bir kez daha kanıtladı ve rakibimizi yenerek, şampiyonluk yolunda en büyük adımı atmış olduk.”

Arzumuz bizi zafere taşıdı

“Kısa sürede uyum sorununu atlattık. Lige başladığımızda bir aile gibiydik. Hedeflerimiz ve düşüncemiz aynıydı. Tek arzumuz vardı, o da bize inananların ve güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamak. Tek yumruk olduk ve ‘şampiyonluk’ rotası altında toplandık. Lig periyodunu kolay atlattıysak da, play-off’un zor geçeceğini bekliyorduk. Hatta beklenmedik şansızlıklar da yaşadık.”

Zağnossporlu olmak ayrıcalık

“Son maçı da kazanarak verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bu camiaya, Kırmızı-Mavili formaya layık olabilmek için varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Ve sonunda mutlu sona ulaştık. Zağnosspor büyük bir oluşum. Görev verildiği takdirde bu forma için seve seve mücadele etmekten kaçınmayacağız.”

Yunus MERMERTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap