SON DAKİKA



Haber > Spor > Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

15 Şubat 2016 Pazartesi - 15:55




Kayserispor ve Galatasaray galibiyetleriyle moral bulup ligde kalma umutlarını tazeleyen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Ümit Özat, "Beşiktaş m





Çarşamba günü Beşiktaş'la oynayacakları erteleme maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Ümit Özat, takım olma yönünde iyi adımlar attıklarını söyledi. Beşiktaş ve Osmanlıspor maçlarından da 3-4 puan çıkarabilmeleri durumunda çok daha iyi bir seviyeye geleceklerini anlatan Ümit Özat, şöyle devam etti: "İnşallah bu seriyi devam ettiririz. Tabii ki eksiklerimiz var. Oyuncularımız prensiplerimize ayak uydurmaya çalışıyor. İnşallah Beşiktaş maçıyla bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Futbol bu bazen doku uyuşmuyor. Biz geldik, Allah nazardan saklasın şimdilik iyi bir uyum yakaladık. İlk yarı 10 puan almıştı, bak biz geldik şimdiden 7 puan aldık, diye konuşmayı ben sevmiyorum. Önemli olan bu işin sonunu getirebilmek. Ama doğru bir yolda ilerlediğimiz bir gerçek. İnşallah bu coşkuyu, bu hevesi, bu uyumu devam ettirirsek sonunun güzel olacağını düşünüyorum."

Her maçın ayrı bir önemi olduğunu ifade eden Özat, en az Beşiktaş kadar cesur, en az onlar kadar kazanmak istediklerini vurgularken sözlerini şöyle tamamladı: "Bir takım kazanmak istiyor ama kazanacağına inanmıyorsa o takımın zaten kazanma şansı yoktur. Biz kazanmak istiyoruz ve kazanacağımıza da her türlü inanıyoruz. Deplasmanda alacağımız her puanın büyük önemi var. Dediğimiz gibi önemli oyuncularımız var. Büyük maçları da seven oyuncularımız var. En az rakiplerimiz kadar cesur, en az onlar kadar istersek, bu işin üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz." Vederson'a dinlenme amaçlı izin verdiğini de belirten Özat, bu arada Sadiku'nun da Beşiktaş maçında oynamayacağı için izinli olduğunu açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap