SON DAKİKA



Haber > Spor > Çizme'de bayram var

Çizme'de bayram var

29 Haziran 2016 Çarşamba - 11:36




Euro 2016’nın en yaşlı kadrolarından birine sahip olan ve turnuva öncesi eski günlerini mumla arayacağı iddia edilen İtalya Milli Takımı, son şampiyon





İtalya’nın İspanya’yı 2-0 ile geçerek adını yarı finale yazdırması, Çizme’de büyük coşku oluştururken, İtalyan spor basını, ‘Gök-Mavililer’in İspanya ile özdeşleşen ‘tiki-taka’ya (pas futbolu) son verdiğini ve 2012’nin intikamını aldığını yazdı. Corriere dello Sport, İspanya zaferi için “Tikİtalia” başlığını atarak, İtalya’nın, dünya futbolunda son yıllarda hegemonya kuran İspanyollar’ı, Chiellini ve Pelle’nin golleri, Buffon’un da kaledeki performansıyla geçtiğini yazdı.

‘Güle güle İspanya’

İtalya Teknik Direktörü Conte de oluşturduğu takım nedeniyle övüldü. Bir diğer spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, “Karşı konulmaz İtalya’nın İspanya’yı ufaladığını” belirtti. Gazete erken final ayarındaki maçtan baş yapıtlık bir oyunla zafere ulaşan İtalya’nın cumartesi günü Almanya’ya karşı bir başka final mücadelesi vereceğine dikkati çekti.

Tuttosport ise “Şaşırtıcı İtalya ile coşuyoruz” başlığıyla İspanya zaferini okuyucularına aktarırken, “Yaşasın Conte, güle güle İspanya” alt başlıkları dikkati çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap