SON DAKİKA



Haber > Spor > Cisse Galatasaray'ın radarında!

Cisse Galatasaray'ın radarında!

07 Aralık 2015 Pazartesi - 14:38




Ada'nın en çok okunan gazetelerinden biri olan Daily Mirror, bu sezon Premier Lig'de kümede kalma savaşı veren Newcastle'da gözden çıkarılan Papiss Ci





Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Papiss Cisse Galatasaray'ın radarında... Menajer Steve McClaren'in bazı oyuncularla devam etmek istemediği ve bunların başında da Senegalli forvetin geldiği ifade edildi. İngilizler'e göre ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen 30 yaşındaki yıldız golcü için Galatasaray devrede.

Ancak adı daha önce de Aslan'la anılan Papiss Demba Cisse için Sarı-Kırmızılı yönetim ilk olarak kiralama yöntemi uygulamayı düşünüyor. Bu yıl Premier Lig'de 11 maça çıkıp sadece 2 gol kaydeden Senegalli yıldız forvetin, iki kulübün anlaşması halinde sezonun ikinci yarısında Sarı-Kırmızılı formayı terleteceği bildirildi. Bilindiği üzere Senegalli golcü ile Trabzonspor'da çok ilgindi fakat transf edememişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap