SON DAKİKA



Haber > Spor > Çin’de olay! Memi Becirovic eşine saldıran taraftara saldırdı!

Çin’de olay! Memi Becirovic eşine saldıran taraftara saldırdı!

03 Ocak 2020 Cuma - 13:23




Jiangsu Dragons Başantrenörü Memi Becirovic, kendi taraftarının eşini itmesi ve üzerine yürümesi sonrasında çılgına döndü!





Çin Basketbol Ligi’nde oynanan Jiangsu Dragons-Liaoning Flying Leopards karşılaşmasında çok garip ve istenmeyen anlar yaşandı.

Leopards forması giyen eski NBA yıldızı Lance Stephenson’a ev sahibi takımın bir taraftarı el hareketleriyle küfür etti. Bu hareketi gören ev sahibi ekip Dragons’un başantrenörlüğünü yapan Memi Becirovic’in eşi, taraftara tepki gösterdi. Yaptığı el hareketinden dolayı tepki gören Çinli taraftar, Becirovic’in eşini ilk önce itti ardından küfürler savurup üzerine yürüdü.

BECIROVIC TARAFTARA SALDIRDI!

58 yaşındaki antrenör, eşini iten ve küfürler savuran o taraftarın yanına gidip ilk önce boğazını sıktı ve itti. Araya başka taraftarların ve güvenlik ekiplerinin girmesiyle olay büyümeden yatıştırıldı.

Bu olaydan sonra maçın hakemleri Jiangsu Dragons’un başantrenörü Memi Becirovic’i oyundan attı.

3. çeyreğin ortasında yaşanan tatsız olaydan sonra maçı izleyen taraftar da güvenlik ekipleri tarafından salondan çıkarıldı.


Mücadeleyi konuk takım Liaoning Flying Leopards, Jiangsu Dragons’a karşı 11-103 üstün tamamlarken, eşine yapılan fiziksel saldırıdan sonra taraftara saldıran Memi Becirovic ise olayın ardından hiçbir açıklama yapmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap