SON DAKİKA



Haber > Spor > Çile sezonu bitti

Çile sezonu bitti

20 Mayıs 2016 Cuma - 10:24




Geçen hafta Antalya’da 7 gol yiyen Fırtına dün de Avni Aker’det arihi bir hezimete uğradı. Karadeniz ekibi, Kasımpaşa’ya da 6-0 kaybetti. Paşa’nın gol





Süper Lig'in son haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 6-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Antalyaspor'dan da 7 gol giyen bordo- mavililer böylelikle son iki haftada kalesinde 13 gol görmüş oldu. 13. dakikada Veigneau'nun sol kanattan kullandığı taç atışında Mehmet Yeşil'in dokunamadığı topu Eren Derdiyok ağlara gönderdi: 0-1. 33'te Adem Büyük'ün yaptığı ortayı savunma uzaklaştırmaya çalışırken arka direkte Del Valle, topu ağlarla buluşturdu: 0-2. 40'ta Eren sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi ve kalecinin üstünden meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-3. 83'te Pavelka'nın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Scarione, topu ağlarla buluşturdu: 0-4. 85'te Tunay'ın pasında savunmanın arkasına sarkan Adem takımının 5. golünü attı. 88'de Titi maçın skorunu belirledi: 0-6..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap