SON DAKİKA



Haber > Spor > Cihan Kotil 1926 Bulancakspor'da

Cihan Kotil 1926 Bulancakspor'da

15 Ağustos 2023 Salı - 16:13




Kariyerinde Ağrıspor, Pazarspor ve Bornovaspor'da şampiyonluklar yaşayan 27 yaşındaki Cihan Kotil 1926 Bulancakspor ile resmi sözleşme imzaladı





BÖLGESEL Amatör Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen 1926 Bulancakspor  transferde bombayı patlattı. Kırmızı-Beyazlı kurmaylar teknik direktör Mustafa Adam'ın mutlaka kadroda görmek istediği 27 yaşındaki şampiyon kaleci Cihan Kotil'i kadrosuna kattı. Kariyerinde Ağrıspor, Pazarspor ve Bornovaspor'da şampiyonluklar yaşayan 27 yaşındaki genç kaleci resmen kendisini Bulancakspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

İMZANIN ardından Karadeniz'e özel açıklamalarda bulunan Cihan Kotil; " Hedefleri olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Bugüne kadar birçok şampiyonluk yaşadım yeni bir şampiyonluk hikayesi  yazmak için buraya geldim. Umarım bu sezon Bulancakspor'u şampiyon yaparak üçüncü lig hayalini gerçekleştiririz.  Transferde emeği geçen Mustafa Adam hocam ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.


BULANCAKSPOR’UN çok ateşli bir taraftarı olduğunu söyleyen Kotil; “ Bulancak’a geldiğimde taraftar olarak çok büyük bir atmosferle karşılaştım. Bulancakspor’a gönül vermiş binlerce insanın gözlerindeki şampiyonluk hayalini görebiliyorum. Bu tarihi bu taraftarlarla beraber yazacak olmanın heyecanı beni şimdiden gururlandırıyor bu yüzden buradayım. Hem kendi kariyerim için hem de şehir için güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

CİHAN KOTİL KİMDİR ?

Rizespor altyapısında yetişen Cihan Kotil sırasıyla Ağrıspor, Kendirlispor, Göremespor, Pazarspor, Torbalıspor, Kozlu Belediyespor, Kızılcabölükspor, Niğde Anadoluspor formaları giydi. 27 yaşındaki tecrübeli eldiven Ağrıspor, Pazarspor ve Bornovaspor'da ise şampiyonluk sevinci yaşadı.
HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap