SON DAKİKA



Haber > Spor > Christophe Galtier; ''Yusuf daha iyi olacak''

Christophe Galtier; ''Yusuf daha iyi olacak''

28 Ekim 2019 Pazartesi - 12:13




Lille teknik direktörü Christophe Galtier, Fransa Ligue 1'in 11. haftasında Bordeaux'u 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmada 1 gol 2 asist kaydeden Yusuf Yazıcı hakkında, "Size şunu söyleyebilirim ki bu gördüğünüz en iyi hali değil." yorumunda bulundu.





Lille'in Bordeaux'u 3-0 yendiği maçta 1 gol, 2 asistle oynayan Yusuf Yazıcı, Fransa'nın gündemine oturdu. Lille'in hocası Christophe Galtier "Yusuf harika bir oyuncu olduğu için ona ciddi bir yatırım yaptık. Fiziksel olarak toparlanıyor. Size şunu söyleyebilirim ki bu gördüğünüz en iyi hali değil. Çok daha iyi olacak. Her sisteme uygun bir oyuncu" dedi.

TEBRİK YAĞDI

Yusuf Yazıcı, son 2 maçta 1 gol, 3 asistle oynuyor. Son olarak Bordeaux maçının kahramanı olan 22 yaşındaki oyuncuya tebrik yağdı. Başta Trabzonsporlular olmak üzere futbolseverler Yusuf ve Lille'in sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tuttu.

ŞOTA ARVELADZE DUBLE YAPTI

Karadeniz ekibinin eski yıldızı ve teknik direktörü Şota Arveladze, Özbekistan'da tarih yazıyor. Pakhtakor ile ligde şampiyon olduktan sonra AGMK'yı devirerek kupayı da kazandı. Gürcü çalıştırıcı, kulüpte el üstünte tutuluyor.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap