SON DAKİKA



Haber > Spor > Chelsea'nin yıldızından flaş karar

Chelsea'nin yıldızından flaş karar

21 Mayıs 2020 Perşembe - 16:20




İngiltere'de takımlar antrenmanlara başlarken, Chelsea'nin yıldızı Kante, ilk çalışma sonrası salgın endişesi yaşadığını belirterek, idmanlara çıkmama kararı aldığını bildirdi.





İngiltere'de takımlar antrenmanlara başlarken, Chelsea'nin yıldızı Kante, ilk çalışma sonrası salgın endişesi yaşadığını belirterek, idmanlara çıkmama kararı aldığını bildirdi.

İngiltere Premier Ligi temsilcileri, takım antrenmanlarına start verirken, Chelsea cephesini şaşkına çeviren bir haber geldi. Mavilerin salı günü gerçekleştirdiği ilk çalışmaya katılan Fransız yıldız Ngolo Kante, akabinde koronavirüse yakalanma endişesi yaşadığını belirterek, "Artık idmanlara katılmak istemiyorum." dedi. Telegraph gazetesinin haberine göre; Fransız futbolcu, kararını Chelsea yönetimine ve teknik direktörü Frank Lampard'a iletti. Söz konusu haberde; 11 yaşındayken baba acısı yaşayan, 2018 Dünya Kupası öncesindeyse kalp krizi sebebiyle kardeşini kaybeden Kante'nin, hassas bir kişiliğe sahip olduğu hatırlatıldı ve ne zaman antrenmanlara geri döneceğinin bilinmediği ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap