SON DAKİKA



Haber > Spor > Chelsea Obi Mikel'i bedavaya veriyor!

Chelsea Obi Mikel'i bedavaya veriyor!

21 Temmuz 2016 Perşembe - 17:17




Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Obi Mikel, sarı kırmızılı kulübe bedavaya verilecek fakat oyuncunun yüksek maaşı transferi engelliyor.





Felipe Melo’nun İnter’e gidişinden sonra ön libero mevkisini bir türlü dolduramayan ve orada Hakan Balta, Chedjou, Bilal Kısa gibi oyuncuları deneyen Galatasaray ‘yeni Melo’sunu’ arıyor. Orta sahada Selçuk İnan’ın yanına yırtıcı ve kesici bir partner bakan sarı kırmızılı kulüp Liverpool’dan Lucas Leiva ile ilgilenirken, Chelsea’nin deneyimli oyuncusu Obi Mikel’le de görüşmelerini sürdürüyor.

GALATASARAY OBİ MİKEL İLE GEÇTİĞİMİZ SEZONDA İLGİLENMİŞTİ

Lucas Leiva ve Mikel ile yakından ilgilenen Galatasaray, aslında Nijeryalı futbolcuya yabancı değil. Geçtiğimiz sezon Melo’nun takımdan ayrılmasından sonra menajerler aracılığıyla Galatasaray’a önerilen, fakat hem maddi yetersizliklerden dolayı hem de Hamza Hamzaoğlu’nun ‘Bilal Kısa’yı kullanırım’ düşüncesi Mikel transferinin önüne geçerken, zaman Galatasaraylı yöneticileri haksız çıkarmış, Mikel’i kadroya katamamak ‘Cimbom’a’ pahalıya mal olmuştu.

OBİ MİKEL'İN YILLIK ÜCRETİNİ VERİN YETER

Aradan geçen 1 yılın sonunda Galatasaray yeniden Obi Mikel’e talip oldu. Chelsea’de göreve yeni başlayan Antonio Conte, 29 yaşındaki ön liberoyu kadrosunda düşünmezken, ‘mavilerin’ Mikel transferinde Galatasaray’a yardımcı olacağı, hatta bonservis konusunda her hangi bir ücret istemeyeceği belirtildi. Obi Mikel’in yıllık ücretinden kurtulmak isteyen Chelsea’nin İdari Menajer Cenk Ergün’e kolaylık sağladığı ortaya çıkarken, oyuncunun 5 milyon euro’luk maaşında indirime gitmesi halinde bu transferin geçekleşeceği anlaşıldı.


Geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giyen Mikel 1 gol atarken, 29 yaşındaki futbolcu 11 sezondur Premier Lig’de mücadele ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap