SON DAKİKA



Haber > Spor > Chelsea menajeri Tuchel'den sert Lukaku açıklaması

Chelsea menajeri Tuchel'den sert Lukaku açıklaması

22 Şubat 2022 Salı - 17:14




Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel, Crystal Palace karşısında sadece yedi kez topa dokunabilen Romelu Lukaku hakkında açıklamalarda bulundu.





İngiltere Premier Lig’in 26. haftasında Crystal Palace ile karşılaşan Chelsea maçtan 1-0 galip ayrılırken Chelsea’li Romelu Lukaku da bir rekora imza attı. Belçikalı yıldız Opta tarafından istatistiklerin kaydedilmeye başlandığı 2003-2004 sezonundan beri 90 dakika boyunca sahada kalan oyuncular arasında topa en az dokunan oyuncu oldu. Maç boyunca sadece 7 defa topa dokunabilen Romelu Lukaku bunların birini de başlama vuruşunda yaptı. 

Maç sonunda Lukaku’yu nasıl daha fazla topla buluşturabileceği sorulan Thomas Tuchel, ‘’Ne yapabilirim bilmiyorum, bununla başa çıkmalıyız’’ şeklinde cevap verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarına devam eden Tuchel, ‘’Veriler ortada. Bizim oyunumuza dahil olamadı, bazen santrforlarda böyle oluyor. Özgüven konusunda zorlandıklarında iyi bir savunmaya karşı kendilerine yer bulmakta zorlanabiliyorlar. Bu ne bizim ne de Romelu’nun istediği değil aynı zamanda onunla ilgili şakalar yapıp gülmenin zamanı da değil’’ dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap