SON DAKİKA



Haber > Spor > Cezası bitti transfer oluyor!

Cezası bitti transfer oluyor!

26 Haziran 2017 Pazartesi - 17:14




Bayer Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri, "Milan'la görüşüyoruz ancak fazla detay veremem." dedi.





Kariyerini  Almanya Bundesliga takımı  Bayer Leverkusen'de sürdüren Hakan Çalhanoğlu'nun, İtalyan kulübü AC  Milan ile görüştüğü ortaya çıktı.

Alman basınına konuşan milli futbolcunun menajeri Bektaş Demirtaş, yıldız futbolcunun Çizme devine transfer olabileceğini açıkladı. Demirtaş, "Milan,  Avrupa'nın en büyük kulüplerinden bir tanesi. Şu anda yetkililerle görüşme halindeyiz. Fakat daha fazla detay veremem, tüm söyleyeceklerim bu kadar" ifadelerini kullandı.

CEZASI 3 HAZİRAN'DA BİTTİ

Futbol yaşantısının başlarında  Trabzonspor ile ön sözleşme imzalamasına rağmen Hamburg'a transfer olan Hakan, 2 Şubat tarihinde CAS'ın FIFA'nın kararını onamasıyla 4 ay futboldan men edilmiş ve sezonu kapatmıştı. Milli futbolcunun cezası 3 Haziran itibarıyla sona erdi.

Öte yandan yakın zamanda Alman medyasında, Hakan Çalhanoğlu'na iyi bir teklif gelmesi halinde  Leverkusen'in transfere engel olmayacağı ileri sürülmüştü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap