SON DAKİKA



Haber > Spor > Cenk Tosun en iyi 3. joker

Cenk Tosun en iyi 3. joker

26 Nisan 2016 Salı - 13:27




Beşiktaş'ta Mario Gomez'in gölgesinde kalan Cenk Tosun, sergilediği başarılı performansla Avrupa'nın en iyi 3 ''joker'' oyuncusundan birisi oldu.





Spor Toto Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala 70 puanla, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde lider durumda bulunan Beşiktaş'ın, en etkili ve en golcü ismi Mario Gomez olsa da, Siyah-Beyazlı takımın başarısında bir de gizli kahramanlar var. Bu isimlerin başında da Beşiktaş'ın ligde en golcü 3. ismi olan Cenk Tosun geliyor.

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve 3-3 biten Akhisar Belediyespor maçında da oyuna sonradan girip golünü atan Cenk, Avrupa'nın da en iyileri arasında yer alıyor. Bu sezon Süper Lig'de 23 maçta oyuna sonradan giren Cenk, 4 gol atarken 3 de asiste imza attı.  Genç golü, Avrupa'nın 5 büyük ligiyle birlikte, oyuna sonradan girip takımının gollerine doğrudan veya dolaylı olarak en çok katkı sağlayan 3 isimden biri olmayı başardı.

Avrupa'nın 5 büyük ligi (Premier League, Ligue 1, La Liga, Serie A, Bundesliga)dikkate alındığında oyuna sonradan girip takımına katkı yapanlar içerisinde en verimli isim Angel Correa (Atletico Madrid) ve Alvaro Morata (Juventus) olurken, 3. sırada Beşiktaş forması giyen Cenk Tosun yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap