SON DAKİKA



Haber > Spor > Çember daralıyor

Çember daralıyor

29 Mart 2016 Salı - 09:25








Dördüncü haftanın sonunda Beşikdüzü ve Büyükliman, aldıkları sonuçlarla zirve iddialarını büyük ölçüde kaybettiler. Bahçecik zirveyi ele geçirirken, Yalıspor da zirve yarışına dahil oldu.

Hayal kırıklığıyla geçen bir hafta daha... Play-Off’da her geçen hafta yarış biraz daha kızışırken, 5. haftanın ardından iki takım daha umutlarını bir başka bahara bıraktı diyebiliriz. Beşikdüzü ve Büyükliman Belediye... Play-Off’un sürpriz yapan ekibi Büyükliman Belediye, en büyük sürprizi bu hafta yaptı. Zorlu rakipleri geçmeyi başaran Bordo-Beyazlılar, puanı bulunmayan Gençlerbirliği’ne mağlup olurken, rakibini hafife almasının bedelini ağır ödedi. Play-Off’un önemli ekibi Beşikdüzü de, grubun erken havlu atan ekibi oldu. Play-Off’un en tecrübeli takımı olan Mavi- Beyazlılar, Yalıspor ile çok ciddi bir karşılaşmaya çıktı. ‘Tamam mı, devam mı?’ karşılaşmasında Beşikdüzü rakibini hep geriden takip etti. Geneli vasat geçen karşılaşmanın son 25 dakikasında bambaşka bir müsabaka izledik. Son 25 dakikasında 5 gol gördüğümüz karşılaşmada Beşikdüzü’nün iki kez eşitliği sağlasa da, hücum etkisinde kalarak savunmadaki güvenliğini bırakması, Mavi-Beyazlı ekibe pahalıya mal oldu. Haftanın önemli karşılaşması Hekimoğlu Doğan-Yolspor mücadelesi de adeta pozisyonsuz geçti. Rakiplerin kontrollü oyunu tercih etmesi futbol zevkine gölge düşürürken, ekipler riske girmeden maçı tamamlamayı tercih etti.

Play-off’un bir başka sürpriz takımı Bahçecikspor, rakiplerinin puan kaybetmesini iyi değerlendirdi. Güzel futbolunu 3 golle süsleyen Kırmızı-Yeşilliler zirveyi de ele geçirerek bir adım öne geçti. Beşinci haftanın ardından zirve yarışı 4 takım arasına sıkıştı. Bir uyarı da oyunculara... Faul almak için abartılı hareketlerle olur olmaz yerde kendini yere atan kardeşlerim... Haksız yere faul alma olgusunu hadi bir kenara bıraktık. Feryatlar edip çıkarılan sesler dışarıdan hiç de hoş görünmüyor. Marifet yere atmakta değil, ayakta durabilmekte...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap