SON DAKİKA



Haber > Spor > Celil Hekimoğlu güven tazeledi

Celil Hekimoğlu güven tazeledi

09 Ağustos 2022 Salı - 11:20




Kırmızı-Lacivertlilerde dün gerçekleştirilen olağan genel kurulda Başkan Celil Hekimoğlu güven tazeledi. Toplantıda aynı zamanda yeni yönetimin görev dağılımı da gerçekleştirildi





TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK’ünde gerçekleştirilen olağan genel kurulda yeni yönetim listesi oluşturuldu. Başkan Celil Hekimoğlu yönetim kurulu listesinde bazı değişikliklere giderken, aynı toplantıda yeni yönetimin görev dağılımı da belli. Başkan Celil Hekimoğlu yaptığı açıklamada, “Yeni yönetimimizi ve görevlerini belirledik. Tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Güçlü bir yönetim kurduk. Trabzon ve Türk futboluna hizmete devam edeceğiz” dedi. 1461 Trabzon FK Yönetim Kurulu yeni görev dağılımı ise şu şekilde oluştu; Celil Hekimoğlu (Başkan), Suat Hekimoğlu (Başkanvekili), Yahya Karahasan, Ali Haydar Baş, Alper Bektaş Mehmet Turhal (Köksal Büyükkazaz, Akın Çelebi Başkan Yardımcısı, Mehmet Alemdağ (Genel Sekreter), Ali Yavuz Güner (Tesisler ve Hukuk İşleri Sorumlusu), Hakan Sağlam (Sağlık Sorumlusu), Semih Hekimoğlu (Futbol Şube Sorumlusu), Mehmet Köroğlu (Amatör Branşlar Sorumlusu), Kadir Kantekin (Stadyum ve Kombine Bilet Sorumlusu).

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap