SON DAKİKA



Haber > Spor > Celil Hekimoğlu "Biz sizi kardeş bildik"

Celil Hekimoğlu "Biz sizi kardeş bildik"

25 Mart 2024 Pazartesi - 12:34




1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu’ndan Erzurumspor FK’ya tepki





U19 BÖLGESEL Gelişim Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon FK, önceki gün deplasmanda Erzurumspor FK’ya 6-1 mağlup olarak zirve yolunda yara aldı, olası puan eşitliği durumunda ise avantajı rakibine kaptırdı. Maçın ardından Erzurumspor FK sosyal medya hesabından “Plaka yerli bak” açıklamasıyla maçın skorunu ve fotoğraflarını paylaştı. Bu paylaşım büyük tepkileri de beraberinde getirdi.

PAYLAŞIMA en büyük tepki 1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu’dan geldi. Başkan Hekimoğlu bu paylaşıma alıntı yaparak, “Biz bu yıl Erzurumspor’un galibiyetiyle sevindik, kayıplarında üzüldük. Çünkü kardeş bildik, komşu bildik. Takımın Trabzonlu kaptanı Mustafa Yumlu ve arkadaşlarıyla övünç duyduk. U19 maçında resmi siteden plaka yazmak neyin nesidir? Yakıştı mı Erzurumspor?” ifadelerini kullandı.

İZNE ÇIKTILAR

BEYOĞLU Yeni Çarşı karşısında son dakika golüyle 1 puana razı olan 1461 Trabzon’da oyunculara 3 gün izin verildiği öğrenildi. Pazar, pazartesi ve salı gününü izinli geçirecek olan Kırmızı-Lacivertliler, Çarşamba günü kendi tesislerinde toplanıp Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına start verecek.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap