SON DAKİKA



Haber > Spor > Çek maçında kale onun mu?

Çek maçında kale onun mu?

18 Haziran 2016 Cumartesi - 18:56




Fatih Terim tarafından A Milli Takım'a çağrılan tek isim olan Onur Recep Kıvrak, hazırlık maçları da dahil Ay-Yıldızlı takımın hiçbir karşılaşmasında





Geride bıraktığımız sezona rağmen Fatih Terim tarafından Trabzonspor orijinli olarak A Milli Takım'a çağrılan tek isim olan Onur Recep Kıvrak, hazırlık maçları da dahil Ay-Yıldızlı kakımın hiçbir karşılaşmasında görev alamayarak hayal kırıklığı yaşadı. Fransa’da ortaya koyacağı performansla yeniden gündeme gelmeyi ve özellikle Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi hedefleyen başarılı kaleci şu ana kadar bu şansı bulamadı. EURO 2016 sürecinde Milli Takım İngiltere’ye 2-1 mağlup olurken, Karadağ’ı ve Slovakya’yı 1-0 yendiği maçlarda Volkan Babacan’ın arkasında kalan Onur, 1-0 kaybedilen Hırvatistan ve 3-0 sona eren İspanya maçlarında da oynamadı. Takımda yaşanan genel moralsizlik ve çöküntü sonrasında gözler Fatih Terim'in Çek Cumhuriyeti maçında kuracağı kadroya çevrildi. Bu maçta kalede Onur'un oynayıp oynamayacağı merak uyandırırken Terim'in tercihinde Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu'nun görüşünün de etkili olacağı yorumları yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap