SON DAKİKA



Haber > Spor > Çaykur Rizespor eksiklerle çalıştı

Çaykur Rizespor eksiklerle çalıştı

09 Ağustos 2016 Salı - 19:39




Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.





Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde  gerçekleştirilen antrenmana, kaleci Charles Itandje'nin yanı sıra Irak Milli  Takımı ile olimpiyatlarda yer alan Dhurgham İsmail ve Ali Faez Atiyah katılmadı.

Hafif sakatlıkları bulunan Kweuke ve Volkan Pala ise takımdan ayrı  salonda fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Ahmet İlhan Özek ve Muhammet Emin  Balcılar, burunlarındaki sakatlık nedeniyle idmana özel maske ile çıktı.

Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma  gerçekleştirdi. Karaman'ın futbolcularına sık sık uyarılarda bulunduğu  antrenmanın son bölümünde, şut çalışması yapıldı.

Yeşil-mavili ekip, yeni sezon hazırlıklarını yarın Giresunspor ile  yapacağı hazırlık maçı ile sürdürecek.

Kaleci Itandje'nin durumu


Öte yandan Karaman'ın, sezon başı kampına katılmayan ve takımdan ayrı  hazırlıklarını sürdüren Itandje ile antrenman öncesi yaklaşık 1,5 saat görüşme  yaptığı öğrenildi.

Karaman'ın, Itandje ile yarın bir görüşme daha yapacağı ve bu oyuncu  ile yola devam edilip edilmeyeceği kararını yönetim kurulu ile değerlendireceği  ifade edildi.

Itandje, 6 Temmuz'da Rize'de başlayan yeni sezon hazırlıklarına  mazeretsiz katılmamış, Avusturya'daki ikinci hazırlık dönemi kampına 25 Temmuz'da  katılmak istemiş ancak Karaman, oyuncuyu kampa dahil etmeyerek Rize'ye  göndermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap