SON DAKİKA



Haber > Spor > Çaykur Rizespor 3 oyuncu için temasta

Çaykur Rizespor 3 oyuncu için temasta

31 Aralık 2015 Perşembe - 13:43




Çaykur Rizespor, Trabzonsporlu Marko Marin, Bordo-Mavili takımdan ayrılan Carl Medjani ile Bursaspor'un eski futbolcularından Pablo Batalla'yı transfe





Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Çaykur Rizespor'un transfer listesinde yer alan oyuncular belli oldu. Yeşil-Mavililer, Trabzonsporlu Marko Marin için transfer teklifinde bulundu. Çaykur Rizespor transfer komitesiyle Trabzonsporlu yetkililer arasında görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Yeşil-Mavili takımın bu arada Trabzonspor'la sözleşmesini fesih ederek ayrılan Carl Medjani'ye de teklif götürdüğü, cevap beklediği öğrenildi.

BATALLA İLE TEMASA GEÇİLDİ

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın Bursaspor'da görev yaptığı dönemde gözde oyuncusu olan Pablo Batalla ile temasa geçen Çaykur Rizespor, bu oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istiyor. Futbol hayatını Çin'de sürdüren Batalla için menajeri ile görüşme gerçekleştiren transfer komitesi, oyuncunun kararını bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap