SON DAKİKA



Haber > Spor > Çaykur Rize sezonu açtı

Çaykur Rize sezonu açtı

02 Temmuz 2015 Perşembe - 16:25




Çaykur Rizespor sezonun ilk çalışmasını bugün Rize’de gerçekleştirdi. Teknik direktör Hikmet Karaman, yerel basına tepki gösterdi.





Çaykur Rizespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz gün Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde toplanan Çaykur Rizespor, bugün aynı tesiste teknik direktör Hikmet Karaman gözetiminde sezonun ilk çalışmasını yaptı. Eksik futbolcuların 4 Temmuz tarihinde takıma katılacakları, Rize’den 10 gün sürecek çalışmaların ardından takımın Avusturya’da çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. Takım kaptanı Kıvanç Karakaş, sezonun ilk çalışmasından önce yaptığı açıklamada, iyi bir Çaykur Rizespor izletmeyi hedeflediklerini belirterek, “2015-2016 sezonu hepimiz için hayırlı olsun. Rabbim sakatlık, kaza vermesin. Rize’de ilk etap çalışmalarımıza başladık. Burada gerçekleştireceğimiz 10 günlük çalışmanın ardından Avusturya’ya gideceğiz. Yeni transferlerimizin de eklenmesinyle daha iyi bir Rizespor izletmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap