SON DAKİKA



Haber > Spor > Çayelispor 7 bitirdi!

Çayelispor 7 bitirdi!

10 Nisan 2023 Pazartesi - 14:05




Yeşil-Beyazlılar, ligin 25. haftasında deplasmanda konuk olduğu Çarşıbaşı Belediyespor’u 7-1 mağlup etti. Smart Holding Çayelispor’a galibiyeti getiren golleri Yağız Reyhan (2), Muharrem Bostan (2), Muhammet Kurt, Fehmi Eren Çakmakçı ve Barış Püre kaydetti.





Haber: İsmail DÜZGÜN

SON haftaların formda takımı Smart Holding Çayelispor dün Trabzon deplasmanında Çarşıbaşı Belediyespor’a konuk oldu. 90 dakika boyunca mükemmel bir futbol ortaya koyan yeşil-beyazlılar her iki devrede bulduğu gollerle sahadan 7-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Smart Holding Çayelispor’a galibiyeti getiren golleri Yağız Reyhan (2), Muharrem Bostan (2), Muhammet Kurt, Fehmi Eren Çakmakçı ve Barış Püre kaydetti. Çarşıbaşı Belediyespor’un puan getirmeyen tek sayısı ise Yiğit Can Büber’den geldi.

SAHA: Çarşıbaşı İlçe/Trabzon

HAKEMLER: Serkan Duru **, Elif Yılmaz **, Gülşah Ergül ***

ÇARŞIBAŞI BLD: Safa Yusuf *, Alihan *, Gökdeniz *, Batu *, Osman *, Oğuzhan *, Murat Yavuz *, Oğuz *, Berkay *, Arif Nabi**, Hakkı Can * (Dk.46 Yiğit Can **)

ÇAYELİSPOR: Melikan **, Barış **, Yağız **, Fehmi Ern **, Kemal **, Bayram **, Muhammed **, Emre **, Hüseyin **, Yunus Emre **, Muharrem **

GOLLER: Dk.19 ve 68 Yağız Reyhan, Dk.47 ve 56 Muharrem Bostan, Dk.54 Muhammed Kurt, Dk.71 Fehmi Eren Çakmakçı, Dk.90+3 Barış Püre (Çayelispor), Dk.84 Yiğit Can (Çarşıbaşı Bld)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap