SON DAKİKA



Haber > Spor > Cavanda'yı satmıyoruz!

Cavanda'yı satmıyoruz!

16 Ekim 2015 Cuma - 08:50




Juventus, Marsilya ve İnter’in yakın takibinde olan başarılı oyuncu için Trabzonspor yönetimi son sözünü söyledi. Kulüp yönetimi, Cavanda’yı satmaya n





Trabzonspor forması altında gösterdiği başarılı performansla Belçika Milli Takımı’na çağrılan, hatta 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki kadroda yer almasına kesin gözüyle bakılan Luis Cavanda devlerin ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Juventus, Marsilya ve İnter yakın takibe aldıkları yetenekli futbolcu için önümüzdeki günlerde Trabzonspor’un kapısını çalmaya hazırlanırken yönetim Cavanda’ya uzun süre Bordo-Mavili formayı giydirmekte kararlı. Bosingwa’nın takımdan gönderilmesinin gündemde olduğu bu dönemde Cavanda’yı elden çıkarmayı göze alamayan Trabzonspor yönetimi her ne kadar futbolcu için 10 milyon Euro bonservis bedeli belirlese de yetenekli isim için yapılacak tekliflere kapılarını kapatmış durumda. Trabzonspor taraftarlarının da kısa sürede sevgilisi haline gelen Cavanda’nın her fırsatta Trabzon’da mutlu olduğunu dile getirmesi buradaki serüveninin uzun süreli olacağına yorumlanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap