SON DAKİKA



Haber > Spor > Cavanda'yı ikna çabası

Cavanda'yı ikna çabası

07 Temmuz 2015 Salı - 08:51




Trabzonspor’da sağbek arayışları için sürpriz bir isim gündeme geldi. Karadeniz ekibinin Lazio’nun sağbeki Luis Pedro Cavanda’ya kanca attığı ortaya ç





Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Bosingwa’nın boşluğunu dolduracak bir sağbek için temaslarını hızlandırdı. Bordo-Mavililer son olarak İtalya’nın Lazio takımında forma giyen Belçikalı sağbek Luis Perdo Cavanda için kulübüne resmi teklifte bulundu. Geçtiğimiz sezon Lazio’da 18 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu için İtalyan kulübüyle görüşmelerini sürdüren Bordo-Mavililer, 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcuyu Türkiye’ye gelmeye ikna etmeye çalışıyor. Bir dönem Beşiktaş’ın da transfer gündemine giren Cavanda’nın transfer edilmesi için Şota’nın bir rapor sunduğu, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda alternatif isimlerle de temasa geçildiği ifade edildi. 2.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli bulunan oyuncuyu Trabzonspor, daha uygun rakamlara transfer etmek istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap