SON DAKİKA



Haber > Spor > Castillo ve Onazi bilmecesi!

Castillo ve Onazi bilmecesi!

14 Ekim 2016 Cuma - 13:04




Transfer mevsiminin Trabzonspor açısından en pahalı futbolcuları olarak çok şey beklenen Nijeryali Ogenyi Onazi ve Fabian Castillo’nun, Akhisar Beledi





Transfer mevsiminin Trabzonspor açısından en pahalı futbolcuları olarak çok şey beklenen Nijeryali Ogenyi Onazi ve Fabian Castillo’nun, Akhisar Belediyespor maçında ilk 11’de yer alıp almayacakları merakla bekleniyor. Teknik Direktör Ersun Yanal ile yönetimin sezon başında en çok güvendiği futbolcular olan Onazi ile Castillo, ilk maçlarda forma giymişlerdi. Fakat daha sonra düşüş gösteren ve verimlilikten uzak futbollarıyla takıma gerekli katkıyı yapamayan iki isim kulübeye çekilmişti. Bu durum, hem yönetim, hem taraftar, hem de medya tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı.

MİLLİ TAKIMLARDAN MORALLİ DÖNDÜLER

Kupadaki Serhat Ardahanspor maçı dahil son 3 karşılaşmada yedek soyunan ve oyuna sonradan dahil olan Fabian Castillo ile Ogenyi Onazi milli takımlardan moralli döndüler. İki futbolcunun da bu moralle birlikte Akhisar Belediyespor karşılaşmasında takıma katkı yapabilecekleri düşünülüyor. Yanal’ın bu iki oyuncuyla ilgili tercihi merakla bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap