SON DAKİKA



Haber > Spor > Castillo şova hazır!

Castillo şova hazır!

11 Ağustos 2016 Perşembe - 11:14




Trabzonspor’un yeni transferi Fabian Castillo Karadeniz’e konuştu.





Castillo, “Hırsımızı ve kararlığımızı sahaya yansıtırsak takım olarak önemli işlere imza atarız. Bu güçte bir ekipten kurulu bir takımız” diye konuştu.

Castillo takım içinde güçlü bir sevgi bağının oluştuğunu belirterek, “ Kısa sürede burada olmama rağmen bu sıcaklığı hissettim ve görebiliyorum. Çünkü herkesin tek bir amacı ve takımın başarılı olması. Bunun yoluda iyi bir takım olmaktan geçiyor. Biz bunun temellerini bu kampta attık ve adımlarımızın devamını getirmeliyiz” şeklinde konuştu. 

İyi bir Castillo taraftarlara izletme sözü de veren yetenekli oyuncu, “Ben neler yapabileceğimin farkındayım ve var olan yeteneklerimi de taraftarlara göstermek arzusundayım. Yeni sezonda yeni takımımda güzel izler bırakacağımdan da eminim. Çünkü kendimi biliyorum. Biraz daha zamana ihtiyacım ve taraftarlardan sabır bekliyorum” diye konuştu. 

Kulübün geçmişte yakaladığı başarıları birçok kez dinlediğini ve bunun kendisinde inanılmaz bir etki bıraktığını söyleyen Castillo, “Geçmişi başarılarla dolu bir kulüpte beklentiler hep üst düzeyde olur. Bizde o beklentileri boşa çıkarmamak için üzerimize aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek zorundayız. Çünkü o güzel tarihe bizde altın harflerle ismimizi yazdırabiliriz. Böyle bir fırsat önümüzde duruyor” dedi.

Gökmen ÖZAĞCI


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap