SON DAKİKA



Haber > Spor > Castillo dönüyor

Castillo dönüyor

28 Eylül 2017 Perşembe - 11:31




Sakatlığını atlatmasına rağmen yedek kalan 25 yaşındaki sol kanat, taktik idmanlarda ilk 11’de denenmeye başlandı. Castillo’nun Beşiktaş derbisinde sa





Sakatlığını atlattıktan sonra teknik direktör Ersun Yanal tarafından yedek bekletilen Castillo, Beşiktaş derbisinde formasına kavuşmaya hazırlanıyor. Yanal tarafından taktik antrenmanlarda ilk 11'de denenen Kolombiyalı sol kanadın performansının oldukça yüksek olduğu öğrenildi. Yanal'ın Castillo'yu ilk 11'de alması durumunda yedek kulübesine çekeceği isim ise henüz net değil. Castillo, bir an önce iyileşip takıma yardımcı olmak istediğini söyledi. 25 yaşındaki yıldız futbolcu, "Geldiğimiz günden beri Türkiye'de çok fazla yabancılık çektiğimi söyleyemem. Hemen alıştık diyebilirim. Bu sene insanlara sahada gerçek Castillo'yu göstereceğime inanıyorum. Aldığımız kötü sonuçları bir an önce unutturmak için seri galibiyet gerek" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap