SON DAKİKA



Haber > Spor > Carlos ayrılıyor mu?

Carlos ayrılıyor mu?

12 Mayıs 2014 Pazartesi - 16:14




Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak Avrupa kupalarına katılmayı garantilemenin kendilerini mutlu ettiğini belirte





Teknik Direktör Roberto Carlos'tan memnun olduklarını ve yola devam etmek istediklerini belirten Başkan Otyakmaz, "Hocamız ile bilindiği gibi 2 yıllık sözleşmemiz var. Burada ilk yılında Avrupa kupalarını garantileyerek başarılı bir sezon geçirdi. Zaten kariyeri boyunca büyük başarılar elde etmiş göz önünde olmuş bir futbolcuydu. Teknik direktörlük hayatına da başarıyla başlamış oldu. Transfer tekliflerinin olması da gayet normal. Tabi ki buna öncelikli olarak kendisi karar vermeli. Ama kendisinin şimdiye kadar ki söylemleri Sivasspor'da mutlu olduğu ve daha yapacağı işler olacağı yönünde. Şimdiden birlikte önümüzdeki yılın planlarını yapmaktayız. Zaten başarıya dayalı bir sözleşme vardı aramızda. Dolayısıyla ücret konusunda da anlaşamayacağımız bir şey yok. Başarılı olduğu sürece katlamalı olarak ücreti de otomatik olarak artmakta. Aramızda problem olması söz konusu değil, yeter ki hocamız başarılı olsun. Takımı taraftarımızın görmek istediği yere taşısın" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap