SON DAKİKA



Haber > Spor > Carlo Ancelotti, Arda Güler'i neden ilk 2 maçta oynatmadığını açıkladı

Carlo Ancelotti, Arda Güler'i neden ilk 2 maçta oynatmadığını açıkladı

27 Temmuz 2023 Perşembe - 13:20




Real Madrid'in son 1 haftada oynadığı 2 hazırlık maçında da kulübede bekleyen genç oyuncuyla ilgili Real Madrid cephesinden resmi açıklama geldi.





Real Madrid'den Arda Güler açıklaması geldi. Milan ve Manchester United maçlarında forma şansı bulamayan genç oyuncunun ne zaman kadroda olacağıyla ilgili teknik direktör Carlo Ancelotti'den akıllardaki soru işaretlerini kaldıracak net bir açıklama geldi.

"DÜNYANIN EN İYİ OYUNCULARINDAN BİRİ OLACAK"

Dün sabaha karşı Real Madrid'in Manchester United ile oynadığı maçın ardından konuşan Ancelotti, "Takımımdan çok memnunum. Harika bir hazırlık kampı geçiriyoruz. Bu hazırlık kampı yeni transfer ettiğimiz oyuncuları görmemde büyük katkı sağlıyor. Özellikle Bellingham'dan çok memnunum. Dünyanın en iyi oyuncularından biri olacak fakat daha da çalışması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER'İN SAKATLANDIĞI POZİSYON İÇİN TIKLAYINIZ

ARDA GÜLER AÇIKLAMASI


Arda Güler ile ilgili de konuşan Ancelotti, "Arda'nın geçtiğimiz hafta ufak bir sakatlığı vardı. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. Kendisine vereceğim şansı bekleyip en iyisini sahaya ortaya koymak zorunda. Çok yakında aramızda olacak ve onu sahada göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap