SON DAKİKA



Haber > Spor > Cardozo varsa sorun yok!

Cardozo varsa sorun yok!

14 Eylül 2015 Pazartesi - 22:27




Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bordo-Mavili takım karşılaşmayı Cardozo'nun tek golü ile kazanma





KAYSERİSPOR: 0 - TRABZONSPOR: 1

Gol: Cardozo

STAT: Kadir Has

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Ok

KAYSERİSPOR: Hakan Arıkan, İbrahim Dağaşan, Mbiala, Mustafa Akbaş, Furkan Özçal, Biseswar, Marko Simic, Samba Sow, Vanderley, Ömer Bayram, Zeki Yavru
YEDEKLER: Kayacan Erdoğan, Berkan Emir, Barış Özbek, Diego Hipolito Silva Lopes, Deniz Türüç, Yakubu, Mijailovic
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

TRABZONSPOR: Onur Kıvrak, Cavanda, Mustafa Yumlu, Teixeira, Alper Uludağ, Mbia, Constant, Yusuf, Mehmet, Erkan, N’doye 
YEDEKLER: Esteban Alvarada Brown, Salih, Medjani, Aykut, Özer, Marko Marin, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze

***

- Karşılaşmada son düdük. Kayserispor: 0 - Trabzonspor : 1

- 90' Trabzonspor'da zaman geçiren kaleci Onur Kıvrak sarı kart gördü.

- 90' Kayserispor'da İbrahim Dağaşan'ın yerine Berkan Emir oyunda.

- 90' Mücadelenin sonuna 5 dakika ilave edildi.


- 89' Cardozo'nun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Marko Marin'in sağ köşeye vuruşunda top direği sıyırıp auta gitti.

- 88' Bu kez gelişen Kayserispor atağında ceza yayına yapılan ortada Ömer'in kafasından seken topu kaleci Onur kontrol etti.

- 87' Gool. Cardozo. Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına ortasında Marin'in dokunduğu topa kale sahası içinde tek vuruşu yapan Cardozo topu ağlara gönderdi.

- 86' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Erkan'ın ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

- 83' Gelişen Kayserispor atağında Ömer, ceza alanı ön bölümünde N'Doye'nin darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. N'Doye sarı kart gördü.

- 81' Kayserispor'da Samba Sow'un yerine Deniz Türüç oyunda.

- 80' Trabzonspor'da Mbia, rakip yarı alanın ortalarında rakibinden aldığı darbeyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- 75' Trabzonspor'da Mehmet Ekici'nin yerine Özer Hurmacı ve Kayserispor'da ise Derley'in yerine Yakubu Ayegbeni oyunda.

- 73' Sol kanattan etkili gelişen Trabzonspor atağında Marin, rakibini iyi geçip ceza alanına girerken ver kaç yaptı ama savunma topu kornere gönderdi.

- 69' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Ömer'e sert bir faul yapan Douglas, sarı kart gördü.

- 65' Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Yusuf Erdoğan'ın yerine Oscar Cardozo oyunda.

- 59' Marko Simic sarı kart gördü.

- 56' Trabzonspor'da Alper Uludağ oyundan çıkarken yerine Marko Marin oyuna girdi.

- 53' Oyun tempo kazandı. Gelişen Trabzonspor atağında Mehmet Ekici, rakip yarı alanın ortalarında sağ iç koridorda Furkan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Furkan, sarı kart gördü.

- 52' Kayserispor'un atakları devam ediyor. Bu kez Ömer, topu ceza yayına kadar sürüp şutunu çekti ama top az farkla dışarıya gitti.


- 48' Kayserisporlu oyuncular kısa paslarla rakip ceza alanı ön bölümüne kadar gittiler ama Sow, topu rakibine kaptırdı.

- İlk yarıda son düdük.

- 44' Sağ kanattan gelişen Kayserispor atağında Biseswar, Alper'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- 38' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Alper'in ceza alanına ortasında Mehmet topu kontrol etmek istedi ama savunma araya girdi.

- 34' Geride kalan bölümde topla oynama oranlarında Trabzonspor'un %58'e %42 üstünlüğü bulunuyor.

- 28' Gelişen Kayserispor atağında sağ kanatta topla buluşan Zeki, Alper'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Alper, sarı kart gördü.

- 20' Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada kaleci Onur topun sahibi oldu.

- 14' Bordo mavili ekibin hızlı gelişen atağında Yusuf, sağ çaprazdan ceza alanına girip son çizgiye kadar indi ama topu oyun alanı içinde tutamadı.

- 10' Hızlı gelişen Kayserispor atağında Biseswar, topu ceza alanı sol çaprazına kadar taşıyıp pasını Sow'a verdi ama Sow, topu kaybetti.

- 5' Trabzonspor atağında Yusuf, sağ kanattan son çizgi yakınlarına kadar gidip ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı.

- 2' Gelişen Trabzonspor atağında sağ kanattan ceza alanına koşu yapan Yusuf'a atılan ara pasında savunma daha hızlı davrandı.

- Ve karşılaşma başladı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap