SON DAKİKA



Haber > Spor > Cardozo nerede?

Cardozo nerede?

08 Ocak 2016 Cuma - 14:04




Oscar Cardozo, yine sakatlığını öne sürerek ikinci yarı hazırlıklarına henüz katılmadı.





Trabzonspor’un yüksek beklentilerle transfer ettiği ancak gerçek anlamda beklentilerini karşılayamayan Paraguaylı santrafor Oscar Cardozo, yine sakatlığını öne sürerek ikinci yarı hazırlıklarına henüz katılmadı. Geçtiğimiz sezonun sonunda satılması düşünülen ama Çin ve Katar’dan gelen teklifleri kabul etmeyen Cardozo, sezon başı hazırlıklarına çok gecikmeli katılmıştı. Bu futbolcunun çok ağır sakatlığı bulunduğu ve Arjantin’de ameliyat olacağı da açıklanmıştı.

TEDAVİSİ NEDEN TRABZON’DA DEĞİL?

Cardozo, Çin’e veya Katar’a gitmek istemediğini, tercihinin Avrupa olacağını söylemişti. Satış konusu kapandıktan sonra Paraguaylı futbolcu, ameliyat olma ihtiyacı hissetmeden kampa katılmıştı. Devre arasında da ismi satılabilecek isimler arasında geçen Cardozo’nun yine sakatlığını öne sürerek gelişini geciktirmesi ve tedavi olduğunu ileri sürmesi kafaları karıştırdı. Cardozo’nun hem sezon başında, hem de devre arasında Trabzon’da niçin tedavi olmadığı da merak edildi.

GİTMEK İSTEMEDİĞİ İÇİN Mİ?

Bordo-Mavili formayı 1,5 sezondur giyen ve takımdaki oyuncular arasında en az sorunlulardan biri olarak kabul edilen Cardozo’nun özellikle satışının gündeme geldiği dönemlerde hemen ağır sakatlıklarla anılması ve hazırlık dönemi çalışmalarına katılmaması, “Bu oyuncu aldığı yüksek ücretten ve Trabzon’daki rahat koşullardan vazgeçmek istemediği için satılması söz konusu olduğunda sorun çıkarıyor. Satışıyla ilgili söylentiler bittiğinde de takıma dönüş yapıyor” şeklinde yorumlanıyor.

SporYorum


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap