SON DAKİKA



Haber > Spor > Caner ve Markovic için geldiler

Caner ve Markovic için geldiler

23 Ekim 2015 Cuma - 13:17




Fenerbahçe’nin Liverpool’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Markovic ile milli yıldızı Caner Erkin için İtalyan ve İngiliz temsilcileri Ajax maçına





Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax’la oynadığı maçta Şükrü Saracoğlu Stadı’nda transfer hareketliliği yaşandı. Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin çalıştırdığı İnter, Sarı-Lacivertlilerin başarılı sol beki Caner Erkin’i kıskaç altına aldı. İtalyanlar, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlamak istiyor. İnter yetkilileri, milli yıldızı canlı izlemek için geldikleri Ajax maçında bol bol not tuttular.

Öte yandan Jürgen Klopp’un teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla birlikte transfer planlarını yeniden gözden geçiren Liverpool’da, Fenerbahçe’de kiralık forma giyen oyuncusu Markovic’e kafayı taktı. Alman teknik adamın, “Son durumunu görelim” dediği genç yetenek için, teknik heyetten bir antrenör ve İngiliz kulübünün bir yöneticisi Ajax maçını izlemeye geldi. Tribünde takip edilen Markovic’in, devre arasında Liverpool’a geri getirilmesi planlanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap