SON DAKİKA



Haber > Spor > Çanakkale geçilmez...

Çanakkale geçilmez...

25 Ekim 2015 Pazar - 09:49








Takım doğrusunu bulmak için dört maç kaybetmek mi gerekiyordu? Toplanan on puanın ne sebepten geldiğini çözemediniz mi? Her yorumda "Neden eksik yakalanıyorsun? Stoperler ağır, arkaya kaçanı tutamıyor" yazıyorduk.

Geç gelen akıl üç puan aldırıyorsa alkışlarım. Dün akşam tüm takımı kalenin önüne dizdi Şota hoca. Üç stoper, iki bek ve önde savunmaya katılan beşli blok. Her an topun arkasında yer tuttular. Az hücum ettiler, çok savundular. O kalabalık içinde Sivas hücumlarını erittiler.

Bir duran top, bir de çabuk hücumdan gol bulunca, üç puanı cebe koydular. Diyeceğim şu ki; hayalden gerçeğe döndü Şota hoca. Öyle sular seller gibi oynayacak, futbolcu grubu yokmuş Trabzonspor’da. Kulübe maliyeti ile futbolcu potansiyeli arasındaki çelişkiyi ancak gördüler. Garip değil mi? Aylardır Hollanda ekolünü pratik yap, gel ligin dibindeki Sivas’a ‘Çanakkale geçilmez’i oyna...

Onca emeği var bizim Şota’nın sonuçta! Yetişecek, tecrübe edecek, dayanabilirsek işinin ehli Şota hoca olacak. İzlemeyene anlatamazsın. Üç puan güzel fakat oynanan futbol skandal. Neredeyse tüm takımı kale çizgisine dizecekti Şota hoca. Milyon eurolar ödediğimiz futbolcular mı? Hiçbiri iyi futbol oynamadı. Hepsi mükemmel mücadele etti... Hakem Ali Palabıyık adım adım Avrupa Şampiyonası'na gidiyor, harika bir yönetim gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap