SON DAKİKA



Haber > Spor > Can havliyle saldırmayacağız!

Can havliyle saldırmayacağız!

20 Temmuz 2015 Pazartesi - 09:19




Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, "Can havliyle transfer yapmanın nasıl sonuçlar getirdiği ortada. Bu hataya düşmeyeceğiz" dedi.





Trabzonspor’un devam eden Almanya kampında Sportif Direktör Süleyman Hurma, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hurma, transferde ismi geçen futbolcular hakkındaki soruları yanıtlarken Dante ve Serdar Taşçı’nın maliyetlerinin oldukça yüksek olduğunu söyledi. Hurma, hem direkt oynayabilecek hem de kulübe maliyeti yüksek olmayacak bir oyuncu takviyesi için araştırma yaptıklarını söyledi. Hareketli bir forvet arayışının sürdüğünün altını çizen Hurma, transferde bu aşamadan sonra aceleci davranmayacaklarını vurgulayarak, “Herkes transfer bekliyor ve transferle sorunların çözüleceğini düşünüyor. Ancak biz bu konuda bugüne kadar yapılan bazı hataları yapmayacağız. Mesela can havliyle transfer yapmayacağız. Onun nasıl sorunlar getirdiğini biliyoruz. Normalde büyük takımların transferleri bugüne kadar kalmaz. Bu konuda geç kalındı ama bir daha böyle bir şey olmayacak” dedi.

Hurma, UEFA Avrupa Ligi’nde Differdange 03’ü 1-0 mağlup etmeleriyle ilgili olarak ise, “Trabzonspor'un büyüklüğünü konuştuğumuzda skor anlamında maçtan tatmin olmak mümkün değil. Ama futbol takımımız çok hazır değildi. Bazı eksiklerimiz vardı. İkinci maçın daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Önümüzdeki turlarda Trabzonspor gerçek kimliğini ortaya koyacaktır. O maçı 10-0 da kazanmak bizim için ölçü değil. İyi ki çok formda değiliz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’a zarar vermeyeceğini de söyleyen Hurma, şöyle konuştu: “İyi bir teknik kadro kurmaya söz verdim. Bu takım kesinlikle yarışın içinde olacak. Yarışı kazanır kaybeder onu bilemeyiz ama bunun için savaşacak. Şampiyon olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ama lig bittiğinde iki transferle bu takım şampiyon olur dedirteceğiz. Bu sözlerimi tutmak için mücadele edeceğim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap