SON DAKİKA



Haber > Spor > Çalımbay mı Yanal mı?

Çalımbay mı Yanal mı?

25 Mart 2016 Cuma - 11:50




Takımın yerli hocaya emanet edilmesi yönünde karar alınırsa; Trabzon kanadı Rıza Çalımbay ismi üzerinde ısrarla duruyor, İstanbul kanadı ise Ersun Yan





Trabzonspor yönetiminde teknik adam konusunda iki farklı isim seslendirilmeye başlandı. Gelecek sezon, takımı iyi bir teknik adama emanet etmek isteyen Bordo-Mavili yönetimin yerli hocada karar kılması durumunda, Rıza Çalımbay ve Ersun Yanal isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi. Trabzon kanadını oluşturan Bordo-Mavili yönetimin çoğunluğu Kasımpaşa’da görev yapan Çalımbay’ın takımın başına geçmesi yönünde görüş bildirdiği ortaya çıktı. Çalımbay’ın Trabzon’da başarılı olacağına inanan yönetimin Trabzon kanadını oluşturan isimleri deneyimli hocayı takımın başında görmek istiyor.

Ancak Karadeniz ekibinin İstanbul kanadını oluşturan yönetimdeki isimler Ersun Yanal’ı takımın başına getirmek için yoğun mesai harcıyor. Bu konuda Başkan Muharrem Usta’yı sıkı markaja alan İstanbul kanadı, tercihin yerli teknik adam olması halinde, bu düşüncesini Trabzon kanadına rağmen hayata geçirmekte kararlı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap