SON DAKİKA



Haber > Spor > Çalımbay: "3 puanı kaçırdık"

Çalımbay: "3 puanı kaçırdık"

21 Aralık 2013 Cumartesi - 09:34




Kasımpaşa karşısında özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları futbolla kazanmayı hak ettiklerini belirten Rizespor Teknik Patronu Çalımbay, “Şans biz





Rizespor Teknik Patronu Rıza Çalımbay Kasımpaşa karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade etti. Özellikle ikinci yarıda oyuna hükmeden bir Rizespor’un sahada olduğunu vurgulayan Çalımbay, “İlk yarıda beklenen futbolu ortaya koyamadık ama ikinci yarıda sahada olması gereken bir futbolcu topluluğu vardı. İyi mücadele ettik ama son vuruşu yapamadık. Bizim için çok önemli 2 puan kaybı oldu” diye konuştu. Haftalardır kazanamamanın futbolcuları üzerinde önemli bir baskı oluşturduğunun altını çizen Rıza Çalımbay, “İster istemez bu durum oyuncularımızı oldukça etkiliyor. Çünkü haftalardır 3 puana hasret oluşumuz futbolcularımız üzerinde baskı oluşturuyor. Biz ne kadar onları maça motive etmeye çalışsakta bu durumdan kendilerini tam manasıyla kurtaramıyorlar. Bu da bizim oyunumuza önemli etki ediyor” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap