SON DAKİKA



Haber > Spor > Çalhanoğlu atağı!

Çalhanoğlu atağı!

16 Nisan 2017 Pazar - 16:13




Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray Yönetimi, gözünü Bayer Leverkusen'de forma giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'na dikti





Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Galatasaray'da yönetim yeni sezon kadro yapılanması için çalışmalarını bir süredir sürdüyor.

Sarı-kırmızılılar takımı Devler Ligi'ne taşıyacak bir kadro kurmayı planlarken, yönetim Bayer Leverkusen'in yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu'nu gözüne kestirdi. 23 yaşındaki milli yıldızı kadrosuna katarak, taraftarıyla da barışmayı hedefleyen Galatasaray Yönetimi, bu transferin gerçekleşmesi için tüm imkanları seferber etti.

Özellikle mayıs ayında Florya ve Riva projeleri nedeniyle Emlak Konut'tan gelmesi planlanan 350 milyon Lira'lık paranın büyük bir kısmı bu transfere ayrılacak

AVRUPA KULÜPLERİ GERİ ADIM ATTI

Genç oyuncunun yıllar önce Trabzonspor ile yaşadığı transfer krizi nedeniyle FIFA'dan 4 aylık ceza alması, peşinde olan Avrupa kulüplerinin geri adım atmasına neden olmuştu.


Bu durum da Sarı-kırmızılı yönetimi bir hayli avantajlı duruma getiriyor.

AKBULUT'A TAM YETKİ

Dünyaca ünlü isimleri Türkiye'ye getiren menajer Ümit Akbulut'a, Çalhanoğlu için tam yetki veren Galatasaray yönetimi, Akbulut'a bir hayli güveniyor.

Transfere "Zor ama imkansız değil" gözüyle bakan Galatasaray Yönetimi'ne, Akbulut'un çevresine "“Galatasaray’a dünyaca ünlü bir yıldız getireceğim" demesi bir hayli umut verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap