SON DAKİKA



Haber > Spor > Çakır'ın iki yüzü!

Çakır'ın iki yüzü!

01 Kasım 2015 Pazar - 08:47




Trabzonspor'un net penaltısını çalmayan FIFA kokartlı hakem, Beşiktaş'ın eften püften pozisyonunda düdüğünü ağzına götürmekten çekinmedi.





ÇİFTE STANDART

Beşiktaş'ın 3-3 berabere kaldığı Kasımpaşa maçının uzatma dakikaları bir hakemin adeta çifte standardına sahne oldu. MHK'nın en güvendiği FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın, Ryan Donk'un yerde yatar vaziyette sözde eline çarpan topa penaltı düdüğü çalması, akıllara Trabzonspor'un çöküşüne zemin hazırlayan Galatasaray maçını getirdi. Bordo-Mavililerin rakiplerine adeta nal toplattığı haftalar sonrası Avni Aker'de oynadığı Galatasaray maçında Erkan Zengin'in vuruşunda ceza alanı içinde Denayer'ın eline çarpan topu görmezden gelen Cüneyt Çakır tepkileri üzerine çekmişti. İki maçtaki penaltı kararları gözleri bir kez daha Merkez Hakem Kurulu'na çevirdi. Şimdi MHK'nın Çakır hakkında nasıl bir savunma yapacağı soru işareti.

Gördüğüne çalmıyor görmediğine çalıyor

Beşiktaş-Kasımpaşa maçında 90+3'te Cüneyt Çakır'ın Beşiktaş lehine verdiği penaltı çok tartışılırken, hakem yorumcusu Erman Toroğlu, penaltıyla uzaktan yakından alakası olmadığını söyledi. Toroğlu, “Donk atladıktan sonra Cüneyt Çakır görmüyor. Görmediği halde penaltı veriyor. Trabzonspor-Galatasaray maçında Denayer'ın pozisyonunda topu görmesine rağmen penaltı vermedi. Bunlar hata değil kasıtlı yapılıyor. Böyle rezillik olmaz. Trabzonspor'a hakemleri cımbızla seçerek gönderiyorlar. Kim gönderiyor bilmiyorum. Cüneyt Çakır’ın hatasından bir hafta sonra Cüneyt’in yandaşı Süleyman Abay’ı gönderiyorsun Trabzon’a. O da bir güzel doğruyor. Ardından, geçen sene Süper Lig’den düşürme kararı aldığın hakemi gönderiyorsun. Resmen yangına benzinle gidiyorlar. Kasıt var arkadaşlar kasıt” diyerek, Çakır’ın düdüğünü asması gerektiğinin altını çizdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap